Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Ельбрус Тедеєв завітав до богатирів

Среда, 28 Сентября 2011, 13:52

За сприяння Партії Регіонів у Чернігові відбувся Міжнародний турнір з вільної боротьби "Ілля Муромець"

У дні, коли Чернігів святкував 67 річницю визволення Чернігова від фашистських загарбників, відбулося не менш значиме спортивне свято - "Ілля Муромець" – ХIII міжнародний турнір з вільної боротьби.

Змагалися близько 160 спортсменів, які представляли 25 команд з України, Росії, республіки Білорусь та Молдови.


Вже шостий рік поспіль турнір проводиться під патронатом Партії регіонів. Великі зусилля в організації турніру доклав народний депутат України Григорій Маньковський, а депутат Чернігівської обласної радиАнатолій Мирошниченко незмінно всі ці роки стає головним партнером змагань. Завдяки його участі призовий фонд цього року склав 30 тис. грн.

За словами Григорія Маньковського, турнір став однією з візитних карток Чернігова. «Міжнародний турнір «Ілля Муромець» - відмінна презентація Чернігова на міжнародному рівні. І ми зробимо все від себе залежне, щоб турнір і надалі існував і приймав ще більше учасників», - зазначив народний депутат.


Незважаючи на те, що призи роз'їхалися в різні країни - сам турнір завершився перемогою українського спорту.

Серед почесних гостей змагань був присутній олімпійський чемпіон з вільної боротьби (Афіни, 2004), народний депутат України від Партії регіонів Ельбрус Тедеєв.

Організатори турніру та народні депутати одностайні в тому, що турнір «Ілля Муромець» досяг за останні роки високого рівня і найближчим часом подадуть спільне клопотання до профільного міністерства з пропозицією зробити цей турнір мастерським. А це в свою чергу значно збільшить зацікавленість у турнірі як з боку місцевої влади, так і з боку спортивного товариства України.

Анатолій Мирошниченко відзначив, що такі турніри це запорука ефективного розвитку фізичної культури та спорту - важливої складової державної політики, яку проводять Уряд України та Президент Віктор Янукович.

http://ukrwrestling.com/