Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

У Ковелі вшанували тренера

Среда, 04 Января 2012, 14:54

На Волині відбувся турнір на честь заслуженого тренера Петра Стуса

У спортивній залі ДЮСШ управління освіти відбувся другий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби на честь Заслуженого тренера України Петра Стуса, майстра спорту, ініціатора створення секцій з вільної боротьби у Ковелі і на Волині.
Впродовж сорока років Петро Стус працював на тренерських посадах. Нині – на заслуженому відпочинку. На запрошення оргкомітету змагань відгукнулися спортивні делегації та юні спортсмени з міст: Києва, Львова, Маріуполя, Рівного, Житомира, Дубна, Виноградова (Закарпатська обл..), Сарн, Здолбунова, Новоград-Волинського, Володимира-Волинського, Нововолинська, Ковеля, Ратного, Іванич, Турійська, с. Дубового (Ковельського району). Всього 204 учасника. Спортсмени змагалися у 24 вагових категоріях.


Гордістю турніру були поєдинки за участю чемпіонів та призерів України, Європи та світу. У результаті напруженої боротьби переможцями турніру стали: Єремейчук Дмитро та Демчук Роман (Рівне), Рисак Артем (Київ), Климишин Костянтин, Полодинець Володимир, Тимофіїна Христя і Гончарук Євгенія (Львів), Гасич Анастасія (Сарни), Келлер Сергій, Чижевський Роман, Завальний Гліб (В.-Волинський), Плетньова Юлія, Бобрулько Дар’я, Одинцова Валерія (Маріуполь), Крисюк Дмитро, Бондар Олександр, Кошелевич Максим, Остапук Ірина (Іваничі), Падошик Анастасія, Консевич Тарас, Ступов Олег, Романюк Тимур (Ковель), Новосад Аліна (Турійськ).


Олег Стуков та Ірина Остапук визнані найтехнічнішими борцями та нагороджені спеціальними призами. Приз глядацьких симпатій отримали Новосад Аліна та Романюк Тимур, у номінації «За волю до перемоги» – Черкас Ірина зі Львова.


Нагородження проводили начальник управління освіти Віктор Бичковський та сини Петра Стуса, майстри спорту, чемпіони України Ігор та Олег. Особлива подяка від управління освіти, тренерсько-викладацького складу ДЮСШ, батьків та дітей прозвучала на адресу колишніх вихованців Петра Федоровича, майстрів спорту, чемпіонів України Володимира Мікуліча та Віталія Павленка, які подарували новий борцівський килим для ДЮСШ управління освіти м. Ковеля.

http://ukrwrestling.com/