Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Ельбрус Тедеєв: "Мені дуже близький баскетбол"

Четверг, 30 Сентября 2010, 13:50

Олімпійський Чемпіон з боротьби Ельбрус Тедеєв зізнався, що баскетбол є одним з його улюблених видів спорту.

Ельбрус Тедеєв, який нині є народним депутатом Верховної ради України та заступником голови Комітету у справах сім'ї, молоді та спорту, став одним з почесних гостей офіційної презентації Української баскетбольної Суперліги, яка відбулася нещодавно в Києві, передає кореспондент СПОРТ bigmir) net.


Олімпійський Чемпіон зізнався, що завжди любив баскетбол і з задоволенням в нього грав: "Мені близький баскетбол. Може, я зростом не вийшов, але я дуже люблю цей вид спорту. Всі наші тренування завжди починалися з баскетболу, і загострення пристрастей в тих матчах було неймовірне - не дивилися, брат ти чи друг ".


Також Тедеєв побажав успіху засновникам Суперліги: "За всіма клубами Суперліги стоять серйозні амбіційні люди, які обов'язково досягнуть успіхів, і я хочу, щоб завдяки цим успіхам світ дізнався про Україну і в NBA було якомога більше українців".


Прес-аташе Суперліги Олексій Євсєєв вручив Тедеєву баскетбольний м'яч з логотипом турніру і побажав якомога частіше грати в баскетбол і забивати м'ячі в кільце суперників. Депутат пообіцяв потішити триочковими кидками.

http://ukrwrestling.com/