Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Ірина Мерлені: "Хочу вирушити у Лондон"

Пятница, 06 Января 2012, 11:51

Олімпійська чемпіонка розповіла про плани на рік

У 2012 році Україну чекають великі справи – проведення Євро, Олімпійські ігри, чимало інших міжнародних змагань, де будуть відстоювати честь країни наші спортсмени. Інформаційний центр «Україна-2012» опитав українських чемпіонів, яким вони бачать 2012 рік? Своїми планами поділилась і олімпійська чемпіонка Ірина Мерлені


- Загадуючи бажання під новий рік чимало українців захоче, щоб Україна здобула трофей європейського чемпіонату. Я також хочу у Новому році побажати нашій футбольній збірній перемоги на Євро-2012. А вболівальникам – віри у команду і перемогу. Хочеться, щоб футболісти якомога краще виступили, і збірна увійшли принаймні в трійку. Втім, будь-який результат буде позитивним.


- Але наступного року українцям буде за кого вболівати не тільки на Євро. 2012 рік  особливий для всього українського спорту. З ним пов’язані і мої мрії, оскільки я теж хочу  вирушити на Олімпіаду у Лондон. Тож зовсім скоро футболісти виборюватимуть кубок УЄФА, а я боротимусь за олімпійське золото у вільній боротьбі.  


- Якщо говорити про завдання на 2012 рік, варто особливу увагу приділити підготовці волонтерів. На змаганнях у Пекіні, Афінах, Сінгапурі я бачили, яку величезну роль вони відіграють, допомагаючи гостям, спортсменам. Під час турніру у нас буде гарна нагода показати світу, що ми вміємо організовувати масштабні змагання і приймати гостей.

http://ukrwrestling.com/