Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Блискучий початок

Среда, 10 Августа 2011, 14:48

Українці в Польщі зібрали весь комплект медалей і навіть більше!

Вчора у Варшаві тріумфували наші кадети! У перший же день Чемпіонату Європи серед кадетів, українські вільники зібрали чотири медалі, дві з яких найвищого гатунку!


До 42 кг

У найлегшій вазі золото команді приніс херсонський борець Василь Михайлов. У першому колі Михайлов здобув перемогу над білорусомЯрославом Мажвіном. Молдаванин Петру Сіскану також не зміг протистояти натиску нашого спортсмена. Переможець юнацької першості Росії Рустам Караханов в півфіналі дав певний опір, але все ж наш борець виявився сильнішим. Турок Мехмет Ерчінканлі у фіналі поступився і переможець літніх юнацьких ігор України Василь Михайлов став володарем польського золота!

1) Василь Михайлов (УКРАЇНА)
2) Мехмет Ерчіканлі (Туреччина)
3) Рустам Караханов (Росія)
3) Девід Вільне (Німеччина)


До 58 кг

Киянин Дмитро Слободяник впевнено пройшов першого суперника - румуна Габріеля Бадеа, і молдавського борця Тома Васкан. У півфіналі українцю поступився німець Тобіас Шродер. А от у фіналі азербайджанський борець Ельчин Мамаду, переможець престижного бакинського міжнародного турніру з вільної боротьби пам'яті шехідаМушвіга Ісаєва, - виявився сильнішим. У підсумку Дмитро везе в Україну срібло!

1) Єльчин Мамаду (Азербайджан)
2) Дмитро Слободяник (УКРАЇНА)
3) Тома Васкан (Молдова)
3) Аслан Ферхат (Туреччина)


До 69 кг

23 борця (найбільша кількість учасників вчорашнього дня) приїхали до Польщі, за золотом у категорії до 69 кг. Тому вдвічі приємно, що чемпіоном став вже досвідчений українець Рустам Джафарян.Нагадаємо, що харків'янин виріс в борцівській сім'ї, його батько Армен Оскарович - віце-чемпіон Чемпіонату СРСР 1984 р., двоюрідний братТітал - призер Чемпіонату Європи серед юніорів 2007, 2008 р. р. Минулого року Рустам вже виступав у Польщі на відбірковому турнірі Юнацьких Олімпійських ігор, де зайняв третє місце.


Німець Маркус Нобель поступився Рустаму в першому колі, француз Іслам Дудаєв, пропустив Джафаряна в чвертьфінал, де на нього чекав срібний призер російської кадетської першості і бронзовий призер першості Росії серед юнаків - Ісламбек Джумагулов. Однак досвідчений дагестанець не зміг протистояти українському борцю і у фіналі Рустам зустрівся з турком Мустафою Туркайа.


Сподіваємося, що, коли Рустам Джафарян вийде на дорослий рівень і далі буде тішити вітчизняних любителів боротьби гучними перемогами!

1) Рустам Джафарян (УКРАЇНА)
2) Мустафа Туркайя (Туреччина)
3) Шаміль Садулаєв (Азербайджан)
3) Ісламбек Джумагулов (Росія)


До 85 кг

Муразі Мчелідзе приніс в українську скарбничку бронзову медаль. Дніпропетровський борець у першій зустрічі здобув перемогу над молдавським борцем Раду Парваном, але поступився майбутньому чемпіону азербайджанцеві Парвізу Ахундову.


У боротьбі за бронзу Муразі спочатку здобув перемогу над угорцемМартіном Томіним і поляком Войтачіо.

1) Парвіз Ахундов (Азербайджан)
2) Юсубов Малахмагомедов (Росія)
3) Влад Карас (Румунія)
3) Муразі Мчелідзе (УКРАЇНА)


Сьогодні наші кадети продовжать боротьбу за медалі і сподіваємося вони підтримають почин своїх товаришів по команді.

Додаткова інформація:

http://ukrwrestling.com/