Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Михайло Кошляк взяв участь у 74-му Конгресі Європейського союзу дзюдо

Воскресенье, 11 Декабря 2022, 10:03
Михайло Кошляк взяв участь у 74-му Конгресі Європейського союзу дзюдо

У суботу, 10 грудня, в словенській Любляні відбувся традиційний 74-й Конгрес Європейського союзу дзюдо (EJU).

Участь в конгресі взяли 46 з 51 національних федерацій членів EJU, а також почесні гості, такі як віце-президент IJF і президент Панамериканської конфедерації дзюдо.

На Конгресі були підведені підсумки року для європейського дзюдо, обговорені майбутні плани та напрацювання на наступний рік. З вітальним словом до учасників Конгресу звернувся Президент EJU д-р Ласло Тот, який подякував всім присутнім за плідну співпрацю, яка є ключем до успіху. Після цього були заслухані звіти – Президента, Генерального секретаря, трьох віцепрезидентів, директора з суддівства, а також генерального скарбника EJU.

Що стосується спортивної складової, то в 2023 році буде не тільки 104 турніри по всій Європі, а й повернення змагань з дзюдо до таких великих країн, як Німеччина, де відбудеться чемпіонат Європи U23 в Потсдамі, і Нідерландів, які прийматимуть чемпіонат Європи серед юніорів в Гаазі.

З трибуни Конгресу до учасників події звернувся й президент Федерації дзюдо України Михайло Кошляк. У своїй промові Михайло Анатолійович подякував всім присутнім за всебічну підтримку та допомогу українському дзюдо у цей непростий час. Мова йде як про гуманітарну, так і фінансову допомогу.

Президенту EJU Д-ру Ласло Тоту Михайло Кошляк вручив пам’ятну картину з українського бурштину, а керівникам національних Федерацій Австрії, Болгарії, Угорщини, Хорватії, Іспанії, Туреччини, Італії, Франції, Словенії, Греції, Ізраїлю, Чехії, Сербії, Боснії та Герцеговини, Польщі, Румунії, Португалії, Латвії та Грузії були вручені спеціальні пам’ятні плагетки від Федерації дзюдо України.

«Підтримка справжніх друзів надзвичайно важлива для нас. Мені особисто було приємно потиснути руку кожномуМи пишаємось тим, що є членами великої європейської родини дзюдо. Це, безумовно, допомагає нам пережити темні часи страшної війни.

Так, зараз є ще більше натхненняМаємо свої плани. Мусимо триматися, не спинятися, крок за кроком рухатися вперед», - зазначив Михайло Кошляк.

Напередодні Конгресу також відбувся дводенний семінар, де прозвучало багато ідей та напрацювань з освітніх, маркетингових та спортивних напрямів. Завершився Конгрес Гала-вечерею.

Відзначимо, що окрім Михайла Кошляка Федерацію дзюдо України на Конгресі представляли віцепрезидент ФДУ Олександр Нагібін, який є членом виконавчого комітету та маркетинг-директором EJU, а також виконавчий директор ФДУ Інна Скороходова.

джерело ukrainejudo.com