Мы в социальных сетях:
twitter youtube facebook g+

Заполните все поля для регистрации

Имя:
Фамилия:
Email:
Пароль:
Повторите пароль:

Петиція

Воскресенье, 11 Декабря 2022, 09:58
Петиція

Петиція про присвоєння військовослужбовцю Шпаку Дмитру Володимировичу (позивний «Добрий») звання Героя України (посмертно)

Петиція
Про присвоєння військовослужбовцю Шпаку Дмитру Володимировичу (позивний «Добрий») звання Героя України (посмертно)

Позивний – це не просто нікнейм, образ, який тебе символізує або роль, яку ти прагнеш грати у житті. Це відображення твоєї сутності, найменування справжнього глибинного «я», найхарактерніша риса, що увиразнюється на межі життя і смерті…
Тож «Добрий» – це про чуйність до оточуючих і нещадність до ворога…
«Добрий» – це про спорт не лише як про здоровий спосіб життя, а й про зусилля над собою, як-от: вийти на пробіжку вранці 1 січня, коли усі ніжаться в теплих ліжках або й поготів повертаються додому після гучного святкування….
«Добрий» – це про допомогу не лише близьким, а й стороннім, які опинились у скрутних життєвих обставинах….
«Добрий» – це про пошук коштів/меценатів/спонсорів для омріяної участі у чемпіонаті талановитої дитини з малозабезпеченої родини….
«Добрий» – це коли маєш свою дитину з вадами зору і в принципі не підлягаєш мобілізації, заспокоюючи рідних, що просто волонтериш або готуєш їжу для воїнів, сам виконуєш надскладні бойові завдання на одному з найнебезпечніших і найгарячіших напрямках збройного протистояння….

Він народився 18 квітня 1984 року у м. Путивль (Сумська область).
З дитинства професійно займався спортом, став майстром спорту України з греко-римської боротьби, фіналістом чемпіонату Європи з греплінгу, володарем 1-го дану, кандидатом у майстри (володар коричневого поясу, 5-го ступеня) джіу-джитсу за системою Академії бойових мистецтв «Честь».
Закінчив КСЛІ (Київський спортивний ліцей-інтернат), здобував освіту у Сумському державному педагогічному університеті ім. А.С. Макаренка та Харківському національному педагогічному університеті ім. Г. С. Сковороди.
У 37 років Дмитро став чемпіоном України з гирьового спорту (аматор); був співзасновником дитячого СК «Путивль».
Спортивний меценат, організатор двох всеукраїнських дитячих змагань з греко-римської боротьби у м. Путивль; люблячий батько двох синів, відданий чоловік, дбайливий син і брат.
Загинув 4 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання у Запорізькій області.

https://petition.president.gov.ua/petition/172446